Небезпека на нашій тарілці: це дієтичне м'ясо пов'язане із ризиком захворювання на рак.


Нове дослідження показало зв'язок між споживанням курятини та ризиком онкозахворювань
Італійські вчені з Національного інституту гастроентерології оприлюднили результати дослідження, в якому було виявлено, що щотижневе споживання понад 300 грамів курятини пов'язане із збільшеним ризиком онкологічних захворювань шлунково-кишкового тракту на 27% у порівнянні із меншим споживанням цього продукту.
Вчені зауважують, що сучасні методи вирощування курей часто передбачають використання антибіотиків та гормонів, а також перегрівання курятини під час приготування може сприяти розвитку онкозахворювань. Лікар гастроентеролог і терапевт Євгенія Белінська рекомендує вибирати органічну курку і готувати продукт при помірних температурах до 140 градусів, а також варто додавати більше інших джерел білка до раціону, таких як індичка, риба, бобові культури та тофу.
Читайте також
- Труби не пережили зиму та чиновників: українці ризикують залишитися без тепла взимку
- Сміттєві приписки: Попенко розповів, як керуючі компанії "вивозять" гроші українців
- Подарунок, борг чи допомога: що писати у призначенні платежу та не отримати штраф
- Коли бронь можуть анулювати та кого зобов'яжуть з'явитися до ТЦК: роз'яснення юриста про нові вимоги
- Тихий вбивця у багатоповерхівках: Попенко розповів, як фіктивні послуги ЖКГ забирають життя людей
- Місто під загрозою: Попенко пояснив, чому в Києві спалахнула епідемія гепатиту А